Микрофибърна торбичка за прахосмукачка

Кат. №: 443001

Микрофибърна торбичка

Подходяща за:

REGO PROTEAM P750.2 / P750.3 WDM S

REGO PROTEAM A750.2 WD / A750.3 WDM

To Top